Sajat dah Gila Tahap Kiamat

Tak tahu nak cakap apa or komen ape dah pasal Sajat ni.  Kita kutuk teruk-teruk kita pulak yang berdosa, kita tengok gelagat tak senonoh kita senyap kita rasa geram berdarah dalam perut sebab nampak benda yang tak elok tapi tak berbuat sesuatu, pun DOSA!  Memang dunia dah akhir zaman tua sangat dah ni!

Ape kes la pergi umrah berposing-posing depan Kaabah konon asli lah perempuan dan tak dilaknat Allah so memang Tuhan pun APPROVE lah ko tu pompuan? Gitu?  Rumah suci Allah tu and ko nak tunjuk kat satu dunia follower yang kau tu PEREMPUAN? Perempuan sejati takde perangai macam itu.  Malaysia ni lately macam-macam betul dugaan, belum lagi dengan keadaan ekonomi dan situasi politik yang tunggang-tebalik macam naik kayak takleh nak balance, ditambah pula dengan dunia retis yang sangat mengharukan.

Memang malulah. So ape kata, kita ramai2 lah BOIKOT si pondan terlampau batas ni. Memalukan negara dan menghina seluruh umat Islam.  Jangan lah ada yang cakap dia pun makhluk Tuhan, and kita terima redha sajelah. Salah tu. Allah bagi sesuatu kejadian itu sometimes untuk dijadikan pengajaran juga sebagai cubaan dan dugaan nak tengok manusia ni bertindak mengikut akidah atau pun tidak.

Sudah-sudahlah kita memalukan diri sendiri. Maksudnya apaaaaaaaa? Sajat oh Sajat. Bak kata Viviana Abdullah, rival dan rakan ‘seperjuangan’ Sajat, ” Sabar ya ” dan semoga atas perbuatan Sajat ni tidak makin agresif lah gerakan anti-pondan-maknyah di Malaysia. #apekah

Boleh dengar sendiri hujah Viviana Abdullah dalam mengulas kes sensasi terbaru dari Sajat!

Posted by Lanussain Lanz Asghar on Isnin, 3 Februari 2020

0 Reviews

Write a Review

Read Previous

Elementor #5295

Read Next

“Ikut Hati Nak Kahwin Kat Padang Bola Je…” – Joe Flizzow

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *